0755174740 - Andrei. Consilier Nutritionist Acreditat programari@healty-body.ro Iasi

Despre noi

„Let your food be your medicine and your medicine be your food”

( Hippocrates)

Hai sa facem cunostiinta.

Numele meu este Andrei si sunt tehnician nutritionist acreditat si Fitness Diet Nutrition Specialist

Dedic cea mai mare parte din timpul meu acestui domeniu si impreuna cu colegii mei dorim ii ajut pe altii sa isi schimbe viata in bine.

 Rezultatele sunt mult mai bune atunci cand imbinam alimentatia cu sportul.

Am observat cu deosebita placere ca mai sunt persoane pasionate de nutritie, sau care incearca sa adopte un stil de viata sanatos, printr-o alimentatie corecta, la care mai adauga si activitatea fizica, fie ca este vorba de cardio, fitness, sau orice alt gen de miscare, in aer liber sau la sala de forta.

Eu mi-am propus totusi sa depasesc aceste limite si sa merg mai departe de atat, pentru ca mi-am dat seama ca e nevoie de mai mult decat sa ” mancam corect „, sau cum si cat sport sa faci.

 Asa ca m-am decis sa fac schimbari majore in viata mea, dar sa ajut si pe altii care  doresc sa schimbe vechile obiceiuri din viata lor, prin consiliere nutritionala dar si prin programe de fitness si cardio personalizate.

Asadar, eu impreuna cu colegii mei ne propunem sa ajutam in procesul de eliminare a problemelor legate de alimentatie, astfel incat planul propus de noi sa devina prima alegere pentru tine atunci cand este vorba de o minte sanatoasa intr-un corp sanatos!

Tot aici veti gasi cele mai bune și mai noi sfaturi despre planuri de nutriție personalizate, tipuri de antrenament printre care si exercitii ce pot fi puse in practica atat acasa, in sala de fitness dar si in aer liber,dar și rețete istete, foarte gustoase dar si simplu de realizat de catre oricine.

Va stam la dispozitie pentru un dialog si un parteneriat, veti avea parte de suport, intelegere si mai ales, de o transformare profunda a modului dumneavoastra de a va alimenta.

Andrei B.
Founder