Ceaiul verde ne protejeaza impotriva cancerului de piele

POSTED BY Andrei | sept., 15, 2016 |

Polifenolii (antioxidantii care lupta impotriva imbatranirii pielii) din ceaiul verde protejeaza impotriva daunelor pielii care a fost expusa la soare.

Previne dezvoltarea cancerului de piele, cu toate acestea, ele nu protejeaza impotriva arsurilor solare.

Ceaiul verde este, de asemenea, un mare agent anti-rid. Substantele din ceai, cum ar fi magneziu, fosfor, vitamina C, calciu, zinc, fier ajuta la mentinerea pielii tanara.

Multe dintre valoroasele flavonoide sunt adesea asezate in partea de jos a saculetului de ceai, de aceea acesta trebuie stors bine in cana, inainte de a fi aruncat, tocmai pentru ca aceste substante importante cu efect antioxidant sa nu fie pierdute.

De asemenea, ceaiul verde sprijina organismul in lupta cu: nivelul ridicat de colesterol, boli cardio vasculare, infectii si probleme de imunitate. Inhiba cresterea celulelor canceroase si chiar poate sa le distruga fara sa afecteze tesutul sanatos.

Atle motive pentru a bea ceai verde: mareste rezistenta fizica, previne leucemia, cancerul limfatic, ne protejeaza de cancer pulmonar, trateaza diabetul, inlatura stresul, imbunatateste memoria, detoxifiaza organismul, intareste sistemul imunitar.

TAGS :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *